Woningbouw

Werkgebieden

Heeft u plannen om uw woning uit te breiden of intern te verbouwen? Het is essentieel om ervoor te zorgen dat u voldoet aan de geldende regelgeving. Onze ervaren constructeurs staan klaar om u te assisteren tijdens dit proces. We begrijpen de complexiteit van bouwprojecten en helpen om uw visie te realiseren terwijl we ervoor zorgen dat alles volgens de normen verloopt. Ontdek hoe onze expertise en begeleiding u kunnen helpen bij het creëren van uw droomhuis!

Image5

Nieuwbouw woning

Gaat u een aanbouw plaatsen, dan is het van cruciaal belang dat u voldoet aan de huidige wet- en regelgeving. Onze constructeurs zorgen ervoor dat uw project niet alleen aan de normen voldoet, maar ook uw visie werkelijkheid maakt. Neem contact op voor de mogelijkheden.

IMG_5195

Fundering

Een solide fundering is de basis van elk bouwproject. Onze constructieberekeningen zorgen ervoor dat uw fundering aan de huidige wet- en regelgeving voldoet. Vertrouw op onze experts voor een stevige start van uw bouwproject.

4.jpg

Plaatsing zonnepanelen

Overweegt u het plaatsen van zonnepanelen op uw dak? Het is cruciaal dat uw dak stevig genoeg is en voldoet aan de geldende regelgeving. Onze ervaren constructeurs staan klaar om u te assisteren.

PHOTO-2023-08-01-22-14-15

Vernieuwing dak

Overweegt u de vernieuwing van uw dak? Het is van groot belang om te voldoen aan de geldende regelgeving. Neem contact met ons op, we staan klaar om uw te assisteren.

PHOTO-2023-04-20-15-18-01

Uitbouw woning

Overweegt u een uitbouw van uw huidige woning? Het is van groot belang om te voldoen aan de actuele regelgeving. Onze constructeurs staan klaar om u te ondersteunen.

IMG_2065 (1)

Interne verbouwing

Bent u van plan om intern verbouwingen uit te voeren, zoals het verwijderen van een draagmuur? Het is van essentieel belang om te voldoen aan de huidige regelgeving. Onze constructeurs zijn er om u te begeleiden en te ondersteunen bij dit proces.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Scroll naar boven