Diensten

Expertisegebieden

Wij zijn een toonaangevend advies- en ingenieursbureau met een brede expertise. Met een team van ervaren professionals bieden wij hoogwaardige expertise en uitgebreide diensten aan onze klanten. Of het nu gaat om constructieberekeningen, constructieve ontwerpen, advies of projectmanagement, bij ons kunt u rekenen op deskundigheid en betrouwbaarheid. Ontdek hieronder onze brede expertisegebieden en de specifieke diensten die wij aanbieden. 

01.
Constructieberekeningen

Onze ervaren ingenieurs leveren gedetailleerde constructieberekeningen voor diverse projecten, van woningbouw tot utiliteitsbouw. Wij zijn gespecialiseerd in het berekenen van stabiliteit, draagvermogen en veiligheid van constructies, en zorgen voor de juiste dimensionering.

02.
Constructieontwerpen

We ontwerpen onze projecten volgens BIM richtlijnen. Dit stelt ons in staat om nauwkeurige en gedetailleerde constructieve modellen te creëren. Resulterend in een efficiënte werkwijze waarbij kwaliteit en veiligheid centraal staat.

03.
Bouwkundige inspecties

Wij voeren gedetailleerde bouwkundige inspecties uit om de conditie en veiligheid van gebouwen en constructies te beoordelen. Onze inspecties omvatten onder andere bouwtechnische keuringen, schade-analyses en rapportages.

04.
Bouwmanagement

Wij nemen de volledige projectcoördinatie en bouwmanagement op ons, vanaf de initiatiefase tot en met de oplevering. Wij bewaken de planning, budgetten en kwaliteit, en zorgen voor een efficiënte en succesvolle uitvoering van uw project.

Onze specialisaties

Voorkant-Brink-Climate-Systems2-520x364

Utiliteitsbouw

Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van constructieve berekeningen en tekeningen voor functionele en duurzame gebouwen, uiteenlopend van productiehallen tot scholen.

Image6

Woningbouw

Een nieuwbouwwoning of staat een uitbouw van u huidige woning op de planning? Onze constructeurs verzorgen de constructieve berekeningen en tekeningen voor uw project. Zodat u voldoet aan regelgeving en kosten-efficiënt uw project kunt realiseren.

1683016384860

Industriële constructies

Onze expertise in industriële constructies omvat gedetailleerde constructieve berekeningen voor complexe industriële projecten, waarbij we streven naar optimale sterkte, veiligheid en voorkoming van verstoring van processen.

Untitled design (57)

Staalconstructies

Met onze kennis van staalconstructies voeren we nauwkeurige constructieve berekeningen en tekeningen uit om de draagkracht en stabiliteit van stalen constructies te waarborgen, met oog voor efficiëntie, veiligheid en duurzaamheid.

NAT010 CS bouw1 jo

Houtconstructies

Onze expertise in houtconstructies omvat gedetailleerde constructieve berekeningen (inclusief details) en tekeningen voor veilige en stabiele houten bouwwerken, van kleinere projecten tot grootschalige constructies.

4.jpg

Zonnepanelen

Zonnepanelen plaatsen op het dak van uw woning of bedrijfspand? Voldoen aan regelgeving is een vereiste. Onze constructeurs voeren de benodigde draagkracht analyses uit voor uw verduurzamingsproject.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Scroll naar boven