Diensten

Expertisegebieden

We zijn een vooraanstaand advies- en ingenieursbureau met een breed scala aan expertise. Ons ervaren team biedt diensten aan op het gebied van constructieberekeningen, constructieve ontwerpen, advies en projectmanagement. Bekijk hieronder onze expertisegebieden en specifieke diensten:  

01.
Constructieberekeningen

Onze ingenieurs leveren constructieberekeningen voor woning- en utiliteitsbouw, gericht op stabiliteit, draagvermogen en veiligheid.

02.
Constructief ontwerp

We ontwerpen projecten volgens BIM-richtlijnen, wat leidt tot nauwkeurige constructiemodellen.

03.
Bouwkundige inspecties

Onze constructeurs voeren bouwkundige inspecties uit om de conditie en veiligheid van gebouwen en constructies te beoordelen, inclusief bouwtechnische keuringen, schade-analyses en rapportages.

04.
Bouwmanagement

We coördineren en managen uw project van begin tot eind, bewaken planning, budgetten en kwaliteit voor een succesvolle uitvoering.

Onze specialisaties

Nieuwbouw Niverplast

Utiliteitsbouw

Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van constructieve berekeningen en tekeningen voor gebouwen, uiteenlopend van productiehallen tot scholen.

Image6

Woningbouw

Een nieuwbouwwoning of staat een uitbouw van u huidige woning op de planning? Onze constructeurs verzorgen de constructieve berekeningen en tekeningen voor uw project. Zodat u voldoet aan regelgeving en kosten-efficiënt uw project kunt realiseren.

1683016384860

Industriële constructies

Onze expertise in industriële constructies omvat gedetailleerde constructieve berekeningen voor complexe industriële projecten, waarbij we streven naar optimale sterkte, veiligheid en voorkoming van verstoring van processen.

Untitled design (57)

Staalconstructies

Met onze kennis van staalconstructies voeren we nauwkeurige constructieve berekeningen en tekeningen uit om de draagkracht en stabiliteit van stalen constructies te waarborgen, met oog voor efficiëntie, veiligheid en duurzaamheid.

NAT010 CS bouw1 jo

Houtconstructies

Onze expertise in houtconstructies omvat constructieve berekeningen (inclusief details) en tekeningen voor veilige en stabiele houten bouwwerken, van kleinere projecten tot grootschalige constructies.

4.jpg

Zonnepanelen

Zonnepanelen plaatsen op het dak van uw woning of bedrijfspand? Voldoen aan regelgeving is een vereiste. Onze constructeurs voeren de benodigde draagkracht analyses uit voor uw verduurzamingsproject.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Scroll naar boven