Utiliteitsbouw

Werkgebieden

Wij bieden een uitgebreid scala aan constructieberekeningen voor verschillende projecten in de utiliteitsbouw. Onze ingenieurs staan klaar om nauwkeurige berekeningen te verstrekken om de structurele stevigheid van uw gebouwen te waarborgen. Wij zijn in staat tot volledige projectmanagement controle en -uitvoering. Hier zijn enkele voorbeelden van de domeinen waarvoor wij constructieberekeningen uitvoeren:

Niverplast foto

Kantoren & commerciële gebouwen

Onze constructeurs zorgen voor gedetailleerde constructieberekeningen die de draagkracht van vloeren, wanden, kolommen en het dak beoordelen.

Aveleijn Borrne

Zorginstellingen

Bij het evalueren van gezondheidszorg faciliteiten en instellingen staat veiligheid voorop. Onze constructieve berekeningen omvatten onder andere evaluaties van de draagkracht van het gebouw. Wij waarborgen structurele integriteit, zodat u kunt focussen op hoogwaardige zorgverlening.

Nieuwbouw Niverplast

Opslagfaciliteiten

Voor opslagfaciliteiten zijn nauwkeurige berekeningen essentieel om te zorgen voor een veilige opslag van materialen en goederen. We evalueren de structurele prestaties van stellingen, dragersystemen en opslagruimtes om ervoor te zorgen dat de opslagfaciliteit efficiënt en veilig is.

IMG-20230824-WA0012

Uitbreidingen en renovaties

Bij het uitbreiden of renoveren van bestaande utiliteitsgebouwen voeren we constructieve berekeningen uit om de impact van de wijzigingen op de bestaande structuur te beoordelen. Onze berekeningen zorgen ervoor dat de uitbreidingen naadloos integreren met de oorspronkelijke bouw en dat de stabiliteit behouden blijft.

1688458016363

Scholen en onderwijsfaciliteiten

Bij het ontwerpen van scholen en onderwijsfaciliteiten richten we ons op veiligheid en duurzaamheid. Onze constructieve berekeningen omvatten evaluaties van de draagkracht van klaslokalen, gymzalen en andere educatieve ruimtes.

Mueum In Zwolle, Netherlands

Openbare gebouwen

Onze ingenieurs waarborgen de structurele integriteit van publieke voorzieningen, en zorgen ervoor dat ze voldoen aan veiligheidsnormen en voorschriften.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Scroll naar boven