Houtconstructie

Werkgebieden

Wij bieden een uitgebreid scala aan constructieberekeningen voor verschillende projecten in de utiliteitsbouw. Onze ingenieurs staan klaar om nauwkeurige en betrouwbare berekeningen te verstrekken om de structurele stevigheid van uw gebouwen te waarborgen. Wij zijn in staat tot volledige projectmanagementcontrole en -uitvoering. Hier zijn enkele voorbeelden van de domeinen en projecten waarvoor wij constructieberekeningen uitvoeren:

Untitled design-27

Commerciële gebouwen

Voor kantoorgebouwen en commerciële ruimtes zorgen we voor gedetailleerde constructieberekeningen die de draagkracht van vloeren, wanden, kolommen en het dak beoordelen.

Niverplast foto

Kantoren

Bij het ontwerpen van gezondheidszorg faciliteiten en instellingen staat veiligheid en duurzaamheid voorop. Onze constructieve berekeningen omvatten onder andere evaluaties van de draagkracht van zorginstellingen en andere zorggerelateerde projecten. Wij waarborgen structurele integriteit, zodat u kunt focussen op hoogwaardige zorgverlening.

Nieuwbouw Niverplast

Opslagfaciliteiten

Voor opslagfaciliteiten zijn nauwkeurige berekeningen essentieel om te zorgen voor een veilige opslag van materialen en goederen. We evalueren de structurele prestaties van stellingen, dragersystemen en opslagruimtes om ervoor te zorgen dat de opslagfaciliteit efficiënt en veilig is.

NAT010 CS bouw4

Uitbreidingen en renovaties

Bij het uitbreiden of renoveren van bestaande utiliteitsgebouwen voeren we constructieve berekeningen uit om de impact van de wijzigingen op de bestaande structuur te beoordelen. Onze berekeningen zorgen ervoor dat de uitbreidingen naadloos integreren met de oorspronkelijke bouw en dat de stabiliteit behouden blijft.

Cabaret Sauvage foto

H

Bij het ontwerpen van scholen en onderwijsfaciliteiten richten we ons op veiligheid en duurzaamheid. Onze constructieve berekeningen omvatten evaluaties van de draagkracht van klaslokalen, gymzalen en andere educatieve ruimtes.

Rebel House

Overige ontwerpen

Onze ingenieurs waarborgen de structurele integriteit van publieke voorzieningen, en zorgen ervoor dat ze voldoen aan veiligheidsnormen en voorschriften.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Scroll naar boven